Daruzási, emelési, rakománykezelési, árumozgatási felelősségbiztosítás

Veszélyes árut, hulladékot szállítók felelősségbiztosítása

A daruzási, emelési, rakománykezelési, árumozgatási szolgáltatások a logisztikai tevékenység speciális, térben korlátozott eleme. Szalagos, hidraulikus, szállító pályás, darus, felvonós, targoncás, gépi és kézi emelő és önmozgató berendezések a mindennapjaink részei, munkaeszközeink.

Nagyértékű gépek, berendezések emelése, daruzása, telephelyen történő üzemcsarnokon belüli és kívüli vízszintes mozgatása komoly veszélyt jelent, ezért kiemelten javasoljuk e rakománykezelési, árumozgatási vállalkozások részére a speciális felelősségbiztosítás megkötését.

Kinek ajánljuk?

Gépek, berendezések, áruk, nagyértékű eszközök emelésével, függőleges és vízszintes mozgatásával foglalkozó vállalkozások és vállalkozók részére ajánljuk az esetlegesen bekövetkező károk kockázatainak biztosítóra történő áthárítása céljából.

Mire vonatkozik a biztosítás?

A mozgatási tevékenység során bekövetkezett károkra, így az emelt vagy mozgatott eszközökben, vagy a környező vagyontárgyakban bekövetkezett sérülésekre, vagy ezek megsemmisülésére, illetve felelősségi károkra.

A biztosítási fedezet egyedi és speciális, ezért széles körű kockázat-elemzést kell végrehajtanunk a díjajánlat kiadása előtt.

Várjuk szíves megkeresését!

Biztosítási tanácsadás,
felvilágosítás, egyeztetés:

Balázs-Piri Emese
biztosítási tanácsadó

Kapcsolatfelvétel
Nem olvasható a megerősítés? Új kép kérése!